Dag 2: Door naar Budapest - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Sander Spook - WaarBenJij.nu Dag 2: Door naar Budapest - Reisverslag uit Boedapest, Hongarije van Sander Spook - WaarBenJij.nu

Dag 2: Door naar Budapest

Door: Sander

Blijf op de hoogte en volg Sander

30 November -0001 | Hongarije, Boedapest

Na een goede nachtrust beseffen we dat we de komende tijd een stuk zwaarder gaan hebben met de toenemende temperaturen in het vooruitzicht. Nu de temperaturen nog enigszins uit te houden zijn ben ik deze ochtend voor het eerst in mijn leven buiten wezen hardlopen. Ik heb een rondje van ongeveer 40 minuten gelopen met een afstand van ongeveer 6 kilometer. Het werd me al snel duidelijk dat hardlopen zonder bidon toch vrij onmogelijk is als het enorm heet is. Voor de volgende keer zal ik daar maar wat op moeten vinden, aangezien dit niet mijn laatste keer zal zijn dat ik ga hardlopen.
Na verder rustig wakker geworden zijn, hebben we de auto opnieuw ingedeeld en alles ingepakt. Helaas hebben we achteraf niet heel veel ruimtewinst weten te boeken en blijft het een grote bende in de auto. Nu alles erin zit, is het tijd geworden om richting Budapest te rijden. Hier komen we in de tour van Oostenrijk terecht. Zo nu en dan komen we een verdwaalde wielrenner tegen en staan er een aantal politieagenten te seinen. Onderweg zijn wij zelf een aantal keer aangemoedigd door overenthousia