even een snel berichtje - Reisverslag uit Delphi, Griekenland van Sander Spook - WaarBenJij.nu even een snel berichtje - Reisverslag uit Delphi, Griekenland van Sander Spook - WaarBenJij.nu

even een snel berichtje

Door: Sander

Blijf op de hoogte en volg Sander

19 Juli 2008 | Griekenland, Delphi

Ik hoop dat ik nog tijd heb op mijn wireless internet tikker om dit te schrijven, maar doe toch een poging :P

Ik zit hier nu in de schaduw dit up te loaden en wil even laten weten dat alles zoals jullie kunnen lezen prima verloopt. Het weer is goed, de mieren gigantisch en de balkan overleeft. Foto's uploaden kan helaas achteraf pas, heb geen tijd om het nu te sorteren. Misschien heb ik een keer het geluk ergens internet te tappen, dan gaat het wel lukken.

Verder bedankt voor alle berichtjes!De groeten aan iedereen en tot over een lange tijd weer ziens ;p

Sander

• 19 Juli 2008 - 17:00

Swen:

Heyyaa!
    Volg jullie erhalen!
    Klinkt erg gaaf:)
    Nog steeds jammer dat je filmpt;)

• 23 Juli 2008 - 10:09

Aaron:

Klinkt tot nu toe super!

Lijkt me heerlijk in de bergen, ik wil elk jaar niet meer weg uit Oostenrijk.. (klinkt raar) en dan zit ik er pas een week :P Geniet er nog maar lekker van !

Groetjes
    Aar