Op de camping
Door: Sander
Blijf op de hoogte en volg Sander
08 Augustus 2008 | Griekenland, Athene
Ondertussen beginnen we de namen een beetje te leren. Zo is er een Remy (bij ons bekend als de idioot), ene Marion en de overige 5 namen ben ik alweer vergeten. Ik heb geprobeerd op te letten, maar het is er niet van gekomen. Ze denken verder ook dat Rik “Greg” heet, dus ergens maakt het allemaal ook niet uit. Ik sta er wel van te kijken dat ze mijn naam allemaal weten en ook nog redelijk goed uit kunnen spreken ook.
Na een lange tijd wachten besluiten we om naar het strand te gaan. In eerste instantie zouden ze ons ophalen, maar hun lunch duurde ons te lang zodat we besloten zelf alvast maar te gaan. Het strand is maar twee minuten lopen, dus een groot probleem is het dan niet. Bij de zee valt er eigenlijk ook niet heel veel te beleven. De wind van twee dagen geleden is gaan liggen, waardoor er nagenoeg geen golven meer aanwezig zijn. We vermaken ons zelf maar met een balletje heen en weer gooien en een boek lezen, maar daar blijft het wel bij. Als later de Fransozen komen hebben hun verder ook eigenlijk niet heel veel toe te voegen aan deze vorm van plezier en is het tijd om weer uit te kijken naar een bord pasta.
Na het eten heb ik na het luisteren van allemaal foute muziek zowaar de inspiratie gevonden om een nieuwe “uit je spookhits” te compileren. Voor de mensen die hiermee niet bekend zijn, in 2003 heb ik ooit een succesvolle cd samengesteld met foute en après-ski muziek. Deze is tot op heden blijven steken op 1 cd, maar goed nieuws, deel twee komt er dus aan.